ΣΥΝΔΕΣΗ
Όνομα Χρήστη:
Συνθηματικό:

Συλλογή

Φταίνε οι φωνές μας που δεν έγιναν κραυγές
Συλλογή του www.rock-elliniko.gr


Αναζήτηση


LiveRadio


Σύνδεσμοι

www.anexartisi.gr
www.seidis.blogspot.com
www.antelmamusic.com
radiomusicrock.blogspot.com
www.giusurum.blogspot.com
www.fuzzradio.gr
www.southernrock.gr
www.rockandroll.gr
www.trackers.gr
rocknrolltown.blogspot.com
www.rockguide.gr
www.Rockway.gr
www.PSYCHO.fm
www.vlepo.org
www.publicstage.gr
www.crashradio.gr

Online

7 επισκέπτες

The PMP Room

Mass Room Music Factory

Live Studio


Παναγιώτης Δόβας & ΕΝΑΛΛΑΞband

Βιογραφικό
Τον Ιανουάριο του 2005 οι μουσικές ανησυχίες του Παναγιώτη Δόβα (μουσικός, τραγουδιστής και ηχολήπτης από το ΙΕΚ Επανομής) τον ώθησαν να δημιουργήσει μαζί με καλούς φίλους το μουσικό σχήμα ΕΝΑΛΛΑΞband όπου αποφάσισαν να ενώσουν το κοινό τους πάθος για τη μουσική που κινείται στον χώρο του έντεχνου, pop και rock ελληνικού τραγουδιού. Το όνομα της μπάντας «γεννήθηκε» μέσα από τη ζωή μας που είναι γεμάτη χαρές, λύπες και συναισθήματα που διαρκώς διαφοροποιούνται και εναλλάσσονται όπως αναφέρει και ένα από τα τραγούδια τους «…όλη η ζωή μας εναλλάξ… ».
Κατά καιρούς έχουν συνεργαστεί και συνεργάζονται μαζί τους διάφοροι μουσικοί προσφέροντας και αυτοί στην σημερινή παρουσία της μπάντας. Κάποιοι από αυτούς είναι: Γιάννης Βαρελίδης (τύμπανα), Λένα Χρυσοπούλου (τραγούδι), Άγγελος Ζορζοβίλης (κιθάρα), Γιάννης Γεωργιλάς (κιθάρα), Αστέριος Τράκας (βιολί).

Σκοπός της μπάντας είναι να ακούγονται δικά τους, όπως και παλιά και νέα τραγούδια που όλοι μας ξέρουμε και σιγοτραγουδάμε από καλλιτέχνες όπως: Β. Παπακωνσταντίνου, Πλιάτσικας, Ζερβουδάκης, Θαλασσινός, Θηβαίος, Ιωαννίδης, Μάλαμας, Καζούλης, Κανά, Κατσιμίχα, Κότσιρας, Μαχαιρίτσας, Παπάζογλου, Πασχαλίδης, Πορτοκάλογλου, Πυξ-λαξ, Τσαλιγοπούλου, Φάμελος, Σιδηρόπουλος, Μάσκες, Ξύλινα σπαθιά, Τρύπες και τραγούδια πολλών άλλων καταξιωμένων καλλιτεχνών, σε ένα πρόγραμμα που διαρκεί πάνω από τρεις ώρες.

Ξεκίνησαν συμμετέχοντας σε μικρές εκδηλώσεις και συνέχισαν παίζοντας σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης όπου ζει και αναπνέει το σχήμα. Άρχισαν να φτιάχνουν δικά τους τραγούδια στο προσωπικό τους studio και συμμετείχαν στον 1ο πανελλήνιο διαγωνισμό έντεχνου ελληνικού τραγουδιού που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Μύθος με το τραγούδι «Αχ να θυμότανε» και μάλιστα συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σε CD από τον σταθμό. Εμφανίστηκαν ζωντανά σε γνωστούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς της πόλης της Θεσσαλονίκης (TV100, Ράδιο Θεσσαλονίκη, Μύθος κ.α.) εισπράττοντας τις καλύτερες κριτικές για την παρουσία τους και την αμεσότητα με το κοινό. Τα τραγούδια τους «Τώρα τι θες», «Ζητάω να χαθώ» και «Σκιές» ακούγονται καθημερινά από τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης έχοντας μεγάλη απήχηση στο κοινό. Έχουν βραβευτεί από την Γ.Γ. Νέας Γενιάς για την προσφορά τους στον πολιτισμό.

Από την γέννηση της μπάντας πρωταρχικός σκοπός ήταν οι ζωντανές εμφανίσεις και η επικοινωνία με τον κόσμο. Γι’ αυτό τον λόγο συμμετείχαν και συμμετέχουν σε διάφορες εκδηλώσεις. Μερικές από αυτές είναι:
2005 Δήμος Επανομής (ΑΡΓΥΡΙΑ), Δήμου Μηχανιώνας, εκδηλώσεις του ΙΕΚ Επανομής, Ανατολική Α.Ε.
2006 Πλατεία Ναβαρίνου για το ΙΕΚ Πολιτιστικό, Φεστιβάλ Βλάστης Κοζάνης, Κρόκος Κοζάνης, ποιητικές βραδιές της ΑΛΕΑΜΟΡΟΖΑ, Θεατρική ομάδα Βασιλικών, Δήμο Θεσσαλονίκης (παραμονή πρωτοχρονιάς, με μουσική στην πόλη)
2007 Ημέρα Μουσικής (Ικτίνου), ΚΕ.ΠΟ.ΘΕ. Νομαρχία Θεσσαλονίκης (Παραλία Επανομής), Δήμο Μηχανιώνας ως support group στα ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ, Δήμος Ανθεμούντα (Γαλάτιστα), Δήμος Ανθεμούντα (Βάβδος Χαλκιδικής), Δήμος Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους)
2008 Λευκός Πύργος, Δήμος Θερμαϊκού, Πλαζ Αρετσούς (ΔΕΤΠΑΚ Καλαμαριάς). Συνεχίζονται οι εμφανίσεις σε χώρους της πόλης και όχι μόνο και σύντομα θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους CD.

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι:
Δόβας Παναγιώτης - Φωνητικά, Κρουστά
Τσίμπος Χρήστος - Μπάσο
Κολυρούσης Νίκος - Πιάνο / Πλήκτρα, Φωνητικά
Λάγιος Κώστας - Ακορντεόν
Παπακοσμάς Νίκος - Τύμπανα
Βασιλόπουλος Πάνος - Κιθάραα/α Τίτλος Ημερομηνία *


Φωτογραφίες
Παναγιώτης Δόβας & ΕΝΑΛΛΑΞband Παναγιώτης Δόβας & ΕΝΑΛΛΑΞband Παναγιώτης Δόβας & ΕΝΑΛΛΑΞband Παναγιώτης Δόβας & ΕΝΑΛΛΑΞband Παναγιώτης Δόβας & ΕΝΑΛΛΑΞband Παναγιώτης Δόβας & ΕΝΑΛΛΑΞband Παναγιώτης Δόβας & ΕΝΑΛΛΑΞband
Επίσημο site: http://www.enallaxband.com
Ημερομηνία Καταχώρησης: 17/02/09
Συνολικές Εμφανίσεις: 5570

Προσθήκη Σχολίου
Τελευταία Σχόλια
- Riuytrw (?????? ??????? ???????????) 17/09/20 Προβολή
- Riuytrw (??????? ??????????? ??????) 17/09/20 Προβολή
- Zuul The Monster (???? ???? ??? ???????? ??? ??????????, ??? ?... 06/06/20 Προβολή
- ????????? OLD SCHOOL (?? 4 ??????? ??? ??????? ) 01/08/18 Προβολή
- ?????? (???????? ???????? - ???????) 04/04/17 Προβολή
Τελευταίες Προσθήκες
- Blog Δύο νέα e-book με έμμετρους στίχους, για τους τολμηρούς που θέλουν να μελοποιήσουν... 29/08/14 Προβολή
- Βίντεο Δημοκρατία 14/04/13 Προβολή
- Βίντεο Εμένα Οι Φίλοι Μου 11/02/13 Προβολή
- Βίντεο Θα Πάρω Φόρα (Κιτρινα Ποδήλατα) 10/02/13 Προβολή
- Βίντεο Το Τρένο 09/02/13 Προβολή