ΣΥΝΔΕΣΗ
Όνομα Χρήστη:
Συνθηματικό:

Συλλογή

Φταίνε οι φωνές μας που δεν έγιναν κραυγές
Συλλογή του www.rock-elliniko.gr


Αναζήτηση


LiveRadio


Σύνδεσμοι

www.anexartisi.gr
www.seidis.blogspot.com
www.antelmamusic.com
radiomusicrock.blogspot.com
www.giusurum.blogspot.com
www.fuzzradio.gr
www.southernrock.gr
www.rockandroll.gr
www.trackers.gr
rocknrolltown.blogspot.com
www.rockguide.gr
www.Rockway.gr
www.PSYCHO.fm
www.vlepo.org
www.publicstage.gr
www.crashradio.gr

Online

4 επισκέπτες

The PMP Room

Mass Room Music Factory

Live Studio


Παραμύθοι

Βιογραφικό
Λίγα λόγια από τον Χρήστο Τρέπα :
Καλή σου μέρα αναγνώστη, ή κάτι ανάλογο της ώρας που διαβάζεις. Είμαι ο Χρήστος, ο συνθέτης και ενίοτε και στιχουργός του "σχήματος" που μας αρέσει να αποκαλούμε Παραμύθοι. (Κυριαζή Ναντίνα & Τρέπας Χρήστος).
Μαζί λοιπόν με την πολύ καλή μου φίλη Ναντίνα και το Δεκέμβριο του 2006, ακούγοντας κάποιες διασκευές/πειραματισμούς μου που ηχογραφήθηκαν στο σπίτι με την καινούρια μου κιθάρα, εξέφρασε την επιθυμία να συμμετάσχει στην επόμενη διασκευή. Και τότε, μισοαστεία (ή μισοσοβαρά) τέθηκε η πρόκληση: "Αν καταφέρω να γράψω μουσική, θα γράψεις τους στίχους για ένα ντουέτο να στείλουμε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης;"
Την επόμενη μέρα, μετά από την πρώτη μου σοβαρή προσπάθεια σύνθεσης και την πρώτη της προσπάθεια να γράψει στίχο, είχαμε κιόλας ηχογραφήσει προχείρως το "Όνειρο". Έστω με μια κιθάρα να "γρατζουνάει" και δύο φωνές να τραγουδούν, το αποτέλεσμα φάνηκε πολύ καλό και αξιοπρεπές ώστε να προχωρήσουμε τελικά σε συμμετοχή. Το τραγούδι δόθηκε για ενορχήστρωση σε τρίτους και η συμμετοχή όντως έγινε (αν και δεν προκρίθηκε στην τελική φάση).
Παράλληλα, και μέχρι σήμερα, συνεχίζουμε να δημιουργούμε τραγούδια που έως πρότεινος τα μοιραζόμασταν με τους κοντινούς μας φίλους. Μας παρακίνησαν να αρχίσουμε να ψάχνουμε τρόπους να κάνουμε την "δουλειά" μας γνωστή στο ευρύτερο κοινό. Να κυνηγήσουμε το "όνειρο".
Κάπου εκεί και έχοντας σήμερα φτάσει να έχουμε δημιουργήσει γύρω στα σαράντα τραγούδια, από την εμπειρία του "ονείρου" και από το πόσο μια ενορχήστρωση δίνει δύναμη σε ένα τραγούδι, ξεκίνησα να "ενορχηστρώνω" τις προσπάθειές μας. Χωρίς γνώσεις αλλά με μεράκι και ακολουθώντας τη φαντασία. Κάπου εκεί αποφασίσαμε να εκθέσουμε και τα πρώτα τραγούδια μας στο internet. Έτσι δημιουργήσαμε το δικό μας μουσικό προφίλ στο myspace. Δεν ξέρω αν θα κυνηγήσουμε το όνειρο, μουσική κάνουμε γιατί απλά μας αρέσει. Προς το παρόν δηλώνουμε ερασιτέχνες, αγοράσαμε μεγαλύτερο συρτάρι, κάνουμε σκέψεις μήπως με προσθήκες γίνουμε συγκρότημα από "σχήμα" που είμαστε σήμερα, και βλέπουμε...
Οι φίλοι μας προτρέπουν, μα είναι "οι φίλοι". Η γνώμη τους μετράει, όμως τα τραγούδια μας ίσως τους αγγίζουν γιατί η στιχουργική μας θεματολογία προέρχεται από τη ζωή μας ή την δική τους ζωή, από τις εμπειρίες μας και τις προσωπικές μας ανησυχίες. Πιστεύουμε άλλωστε ότι το δυνατό μας στοιχείο είναι ο στίχος. Προσπαθούμε να μην πούμε τα χιλιοειπωμένα, ή όπως χαρακτηριστικά η Ναντίνα λέει "Αγαπημένη μου αγάπη, σ΄αγαπώ". Ακόμη και αν μιλήσουμε για την αγάπη, προσπαθούμε να είναι με έναν ιδιαίτερο τρόπο.
Κι εδώ καλείσαι εσύ φίλε αναγνώστη να επισκεφθείς τη σελίδα μας (www.myspace.com/paramythoi), να ακούσεις τη μουσική μας και να διαβάσεις το στίχο μας. Έστω και σε beta μορφή, ηχογραφημένα στο σπίτι με λίγα και όχι τα καταλληλότερα μέσα.
Γιατί εμείς, για αυτά έχουμε να πούμε. Για σένα όμως, είναι για αυτά που θες να ακούσεις;
Σε χαιρετώ λοιπόν αναγνώστη. Καλή σου μέρα, ή κάτι ανάλογο της ώρας που διαβάζεις...
ΧρήστοςΤα μέλη του συγκροτήματος είναι:
Τρέπας Χρήστος - Φωνητικά, Κιθάρα
Κυριαζή Ναντίνα - Φωνητικάα/α Τίτλος Ημερομηνία *


Φωτογραφίες
Παραμύθοι Παραμύθοι Παραμύθοι Παραμύθοι
Σελίδα στο Myspace: http://www.myspace.com/paramythoi
Ημερομηνία Καταχώρησης: 16/02/09
Συνολικές Εμφανίσεις: 3173

Προσθήκη Σχολίου
Τελευταία Σχόλια
- Riuytrw (?????? ??????? ???????????) 17/09/20 Προβολή
- Riuytrw (??????? ??????????? ??????) 17/09/20 Προβολή
- Zuul The Monster (???? ???? ??? ???????? ??? ??????????, ??? ?... 06/06/20 Προβολή
- ????????? OLD SCHOOL (?? 4 ??????? ??? ??????? ) 01/08/18 Προβολή
- ?????? (???????? ???????? - ???????) 04/04/17 Προβολή
Τελευταίες Προσθήκες
- Blog Δύο νέα e-book με έμμετρους στίχους, για τους τολμηρούς που θέλουν να μελοποιήσουν... 29/08/14 Προβολή
- Βίντεο Δημοκρατία 14/04/13 Προβολή
- Βίντεο Εμένα Οι Φίλοι Μου 11/02/13 Προβολή
- Βίντεο Θα Πάρω Φόρα (Κιτρινα Ποδήλατα) 10/02/13 Προβολή
- Βίντεο Το Τρένο 09/02/13 Προβολή